Prve tri, bez blica …

Ovo iz naziva je opis kratkog prostora u kojem danas nastaju koncertne fotografije. Prva tri hita, bez bliceva. Naravno da ima svirki gde to ne važi, ali nekako se istaklo kao predlog za naziv koncertne žive fotografije inače.

U utorak je u Domu omladine, izložbu rok živih koncertnih fotografija, simboličnog imena Zamrznuti tonovi otvorio  Marko Ristić. Na otvaranju bila gužva kao da će koncert neki i to nije bilo slučajno, stvarno je bio i koncert. Ta gužva je razlog što ću na izložbu otići ovih dana ponovo kad bude svetla, a tamo ga često ima, da pogledam sve iznova polako. Isto i vama iskreno savetujem, ako se nekim slučajem zadesite u centru i ne žurite. Koliko sam video, u startu imam samo jednu primedbu. Ne bi mi ni malo smetalo da je na izložbi manje fotografija, a da su veće. Naravno, razumem okolnosti kada je prostor tesan, a kvantitet brojan.

.

Plakat - [iõ] - Dejan Danailov © 2013.

.

E, ono prvo iz naziva i prvog pasusa ovde nije bio slučaj, ovde je na koncertu bilo bliceva. Ja čak uspeo, budimo iskreni, može se reći slučajno, dužim razlomkom da maznem deo jednog nekog. Rezultat je ova ovakva senka.

.

Kojot sa senkom - [iõ] - Dejan Danailov © 2013.

.

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s